Singapore

Så er vi landet i Singapore

Så er vi landet i Singapore, og turen er for alvor gået igang. Turen herover tog alt i alt lidt over et døgn, og med en tidsforskel på 7 timer, var vi ærlig talt lettere bumpet da vi kom frem. Heldigvis havde vi booket vores første overnatninger, og skulle derfor ikke til at forholde os til, hvor vi kunne overnatte. Vi valgte ligeledes den nemme løsning fra lufthavnen, og gjorde brug af en af de mange lufthavns busselskaber.

Vores første møde med Hostel verdenen

For at få vores penge til at række så langt som muligt, har vi hjemmefra besluttet, at vi primært skal sove på Hostels. Allerede den første nat, fandt vi dog ud af, at denne logi form er lidt af et lotteri. Deler du værelse med nogle der formår at tage hensyn er det alletiders, men er det modsatte tilfældet, kan det blive en lang nat. Sidstnævnte var desværre tilfældet vores første nætter, og tilsammen med særligt Kaspers jetlag og Lenas desværre allerede første tur med opkast, var det en lidt stram start. Vi vælger dog at se det som om, at vi nu er blevet hærdet 😉 Og med kun to dage i Singapore til at lege turister, var tiden ej heller til, at det måtte slå os ud.

Turister i Singapore

Det må siges at være ualmindelig nemt at være turist i Singapore. Den offentligt transport er i top, da undergrundsbanen gør det let at komme rundt. Der udover det let at finde rundt, da der er rigtig god skiltning, og det er endda på engelsk.

Selve byen er lige så ren, pæn og ordenlig som rygtet siger. Såfremt denne ro og orden ikke overholdes, skiltes der dog også med store bøder og sanktioner, til alt lige fra dødsstraf for besiddelse af narkotika til en stor bøde for at drikke eller spise imens du venter på metroen.

Gardens by the Bay

En af de store attraktioner i Singapore er Gardens by the Bay, og som navnet antyder er det stor park nede ved vandet. Parken er opdelt i flere haver, som er inspireret af andre asiatiske lande. De har endvdiere også, hvad der bedst sammenlignes med Randers regnskov, blot med planter. Så inde i parken er der to kæmpe store glaskupler, hvorinde der er botaniske haver. Der udover kan du i parken blandt andet nyde udsigten ud over byens centrum, fra en stor installation de kalder “Sky walk”.

2 tanker om “Singapore”

  1. Det er så fint at følge med i, hvordan jeres tur går.
    Håber I får nogle bedre nætter og god bedring til dig kæreste Lena.

Skriv et svar